Nieuwsflits Dikke Duim 2023

HOERA! Het is weer zover 😊

Na het uitdelen van 8 geweldige pluimen in de afgelopen 2 jaar, kunnen we nu dan stemmen  uit de 3 genomineerden. Van welk initiatief dat de verbinding tussen mensen met én zonder autisme stimuleert, gaat jouw autismevriendelijke hart sneller kloppen?

Derde editie van de ‘Dikke Duim’- verkiezing

Onze publieksprijs ‘De Dikke Duim’ zal op vrijdagavond 31 maart weer van eigenaar wisselen! Begin april kun je op de website en via de social-mediakanalen van de stichting ontdekken wie de trotse winnaar is geworden. Maar natuurlijk moet hiervoor eerst gestemd worden!

De genomineerden voor De ‘Dikke Duim’ zijn:

–           3D Ambacht

Door aan te sluiten bij de ontwikkeling en digitalisering van de 21ste eeuw, met aandacht en respect voor mensen met een vorm van autisme, geeft 3D Ambacht mensen een uitstekende kans voor de toekomst.

–           FLOOR Jongerencoaching

Door het individu in zijn persoonlijke omgeving centraal te zetten en te kijken naar mogelijkheden bevordert FLOOR Jongerencoaching de inclusie en veerkracht van jongeren met autisme.

–           Hoe Kijkt Autisme

Door middel van tekst en beelden wordt er inzicht gegeven in de belevingswereld van mensen met autisme. Daarmee wordt door Hoe Kijkt Autisme de verbinding tussen mensen met en zonder autisme gestimuleerd.

Stem nu hier!

Hartelijk dank voor jouw stem en mocht je nog meer willen doen voor ons goede doel: ‘emancipatie van mensen met autisme’, doe dan gerust een donatie zodat wij door kunnen gaan met onze projecten waarbij mensen met én zonder autisme elkaar kunnen ontmoeten.