Hieronder een overzicht van onze projecten.

Mix en Match

Welkom bij ons nieuwe project Mix en Match waarbij we mensen met en zonder autisme met elkaar in contact brengen op een manier die toch recht doet aan de Coronamaatregelen.

Meer informatie over Mix en Match >

Pluimen

Inmiddels is ons Meldpunt van start gegaan. Meldpunt waarvoor? Voor pluimen en fluimen. Een pluim voor autisme-vriendelijke initiatieven; een fluim voor drempels waarover mensen met autisme struikelen.

Iets te melden? Gebruik ons meldpunt ›

Bekijk al onze pluimen >

Pelgrimstocht

Wandelen van Veenendaal naar de bron van de Donau, in het Duitse plaatsje Donaueschingen aan de rand van het Zwarte Woud. Een schitterend, internationaal project, met voor elke wandelaar wat wils. Het hele traject lopen of een gedeelte, alleen of met een groep, met of zonder extra activiteiten. En toegankelijk voor iedereen, of je nu wel of geen autisme hebt. Want ook in dit project gaat het om de ontmoeting.

Meer informatie over de pelgrimtocht ›

’t Plekje

Even op adem komen? Of met een drankje van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen? Of je nu autisme hebt of niet: wees welkom in onze unieke stilteruimte en vrijplaats voor ontmoeting 't Plekje. Een jongeren-initiatief wat streeft naar een gezellige, rustige omgeving.

Naar de website van ’t Plekje

 

Voor alle projecten die momenteel gaande zijn of nog van start gaan, hebben wij financiering nodig. Wij nodigen iedereen die wil investeren in een toekomst waarin emancipatie geen uitzondering maar de regel is, van harte uit om te doneren, subsidiëren, sponsoren, collecteren of met ons samen te werken. Dit kan voor de Stichting in het algemeen of voor een specifiek project.

© 2020 Stichting Op Eigen Tenen voor emancipatie van mensen met autisme