Kom gratis kennismaken met ’t Plekje!

Met de stijgende kosten van de dagelijkse levensvoorzieningen is het tegenwoordig voor steeds meer mensen moeilijk om financieel rond te komen. Eén van de eerste dingen die meestal worden geschrapt zijn hobby’s, activiteiten en uitstapjes. Dit zijn zaken die juist ontzettend belangrijk zijn voor ontspanning en het voorkomen van sociaal isolement.

Als stichting willen wij onze verantwoordelijkheid nemen in deze maatschappelijke ontwikkelingen en waarborgen dat ’t Plekje voor iedereen toegankelijk is. Het doel van ’t Plekje is om inclusie te bevorderen. Financiële omstandigheden mogen daar naar onze mening geen belemmering vormen. Daarom is voor alle jongeren en jongvolwassenen met én zonder autisme het eerste bezoek aan ’t Plekje gratis en krijg je 2 consumptiebonnen.

Na dit bezoek willen we je graag per mail benaderen om te horen hoe je het hebt ervaren en of je interesse hebt om ons vaker te bezoeken. Daarbij kun je op aangeven of de financiën mogelijk een belemmering vormen voor jou/je ouders zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met deze gegevens.

Wij hebben er zin in om je te ontmoeten bij 't Plekje; de uitgaansgelegenheid voor jongeren met en zonder ASS. Kijk in de agenda voor de geplande avonden.

We gaan ervan uit dat je niet komt als je verkouden bent of griepachtige klachten hebt.

Voor wie ons nog niet kennen, hieronder een samenvatting:

Wat is 't Plekje: 't plekje als uitgaansgelegenheid is een initiatief van Stichting Op Eigen Tenen georganiseerd door en voor jongeren. Bij binnenkomst betaal je € 2,- en krijg je 2 consumptiebonnen. Vervolgens is elke consumptie € 1,-.

Waar is 't Plekje: Vijftien Morgen 9, in Veenendaal, op de vierde verdieping. Parkeergelegenheid en fietsenstalling voor de deur.

Wanneer is 't Plekje: Op de vierde vrijdag van de maand om 20:00 uur. Voor de actuele data kijk op de Agenda. Aanmelden mag, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, maar je kan ook gewoon naar 't Plekje toe komen.

Wat kan je van ons verwachten?  Een prikkelarme omgeving zonder luide muziek en felle lichten, Bord- en kaartspelen, tafeltennis en stilte kamer, Allergievriendelijk assortiment aan versnaperingen. Er zijn vertrouwenspersonen aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen of opmerkingen of voor een gezellig gesprek als je daar behoefte aan hebt.

 

Hopelijk tot snel weerziens! Werkgroep ‘t Plekje!

Wij heten je welkom bij 't Plekje!

 

't Plekje is een jongeren-initiatief wat streeft naar een gezellige, rustige omgeving.

Een plekje wat veilig is voor iedereen en waar men rekening houdt met elkaar.

Vacature

Zou jij graag willen bijdragen aan de toekomst van ‘t Plekje? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen meedraaien als vertrouwenspersonen. Spreekt dit jou aan en zou je graag met ons vrijblijvend in gesprek komen neem dan contact met ons op: kerngroeptplekje@opeigentenen.nl