De avonden van ‘t Plekje zijn weer gestart!

Hoera, de heropening van 't Plekje is op 17 september geweest en we gaan vol goede moed verder. Ons team is achter de schermen druk in de weer geweest om een herstart te geven aan 't Plekje als uitgaansgelegenheid voor jongeren met en zonder ASS. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende avond.

Natuurlijk met inachtneming van de dan eventueel geldende corona-maatregelen. We gaan ervan uit dat je niet komt als je verkouden bent of griepachtige klachten hebt.

UPDATE: Net als elke derde vrijdag van de maand, hopen we jullie ook vrijdag 15 juli weer te zien bij ’t Plekje.

Deze keer zal de avond, waarmee we direct dit seizoen van ’t Plekje afsluiten, er wel letterlijk en figuurlijk anders uitzien.

Samen met Serge Metselaar en een aantal jonge mensen tussen de 16 en 30 jaar, vertonen we de interactieve short-docu ‘Ik ben toch geen autist’, waarin zij de diversiteit van autisme willen laten zien.

Op een originele manier brengen zij stigma’s in beeld en willen zij jongeren bewuster maken en inclusie bevorderen. Dat past helemaal binnen het doel van onze Stichting!

Wil je hierbij zijn?

Meld je dan aan via het inschrijvingsformulier. De entree is gratis!

Inloop van 19:30 uur tot 19:55 uur, het begint om 20:00 uur. Na vertoning van de short docu (rond 21.00 uur) kun je net als anders bij ’t Plekje blijven en genieten van gezelschap onder het genot van een hapje en een drankje ( € 0,50 per consumptie).

Voor wie ons nog niet kennen, hieronder een samenvatting:

Wat is 't Plekje: 't plekje als uitgaansgelegenheid is een initiatief van Stichting Op Eigen Tenen georganiseerd door en voor jongeren.

Waar is 't Plekje: Vijftien Morgen 9, in Veenendaal, op de vierde verdieping. Parkeergelegenheid en fietsenstalling voor de deur.

Wanneer is 't Plekje: Op de derde vrijdag van de maand om 20:00 uur. Voor de actuele data kijk op de Agenda. Aanmelden mag, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, maar je kan ook gewoon naar 't Plekje toe komen.

Wat kan je van ons verwachten?  Een prikkelarme omgeving zonder luide muziek en felle lichten, Bord- en kaartspelen, tafeltennis en stilte kamer, Allergievriendelijk assortiment aan versnaperingen. Er zijn vertrouwenspersonen aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen of opmerkingen of voor een gezellig gesprek als je daar behoefte aan hebt.

 

Hopelijk tot snel weerziens! Werkgroep ‘t Plekje!

Wij heten je welkom bij 't Plekje!

 

't Plekje is een jongeren-initiatief wat streeft naar een gezellige, rustige omgeving.

Een plekje wat veilig is voor iedereen en waar men rekening houdt met elkaar.

Vacature

Zou jij graag willen bijdragen aan de toekomst van ‘t Plekje? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen meedraaien als vertrouwenspersonen. Spreekt dit jou aan en zou je graag met ons vrijblijvend in gesprek komen neem dan contact met ons op: kerngroeptplekje@opeigentenen.nl