Genieten jullie ook zo van deze lekkere nazomer? Na de zomerstop is onze stichting weer van start gegaan met de online Mix & Match spelletjesavond (elke tweede woensdag van de maand) en de ontmoetingsavond bij ’t Plekje (vanaf oktober elke vierde vrijdagavond van de maand).

Rabo ClubSupport

Het wordt al echt een traditie: net als de vorige jaren kunnen jullie weer op ons stemmen, wanneer je bankiert bij de Rabobank in de regio. Met dit bedrag kunnen onze mooie projecten weer doorgang vinden. Doe het snel want de deadline is 26 september. Ga hiervoor naar de website: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport of de Rabobank app.

Pluim voor camping ‘De Paradijsvogel’

Dinsdag15 augustus mocht de stichting een pluim overhandigen aan Brenda Schaaper van de prachtige camping ‘De Paradijsvogel’. Wat een mooi idee om een plek te realiseren waar leden van de LHBTIQ+ gemeenschap elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen zijn!
Gelukkig zijn er moeders zoals Brenda die zich hard maken voor hun kind! Hoe zou de wereld eruit zien wanneer we elkaar allemaal zouden durven omgeven met zorg, liefde, aandacht en erkenning? Dat mooie vergezicht brengt Brenda een beetje dichterbij met dit kleurrijke initiatief. Hier is het bericht te lezen én het filmpje te bekijken: https://www.opeigentenen.nl/2023/09/04/camping-de-paradijsvogel-verovert-pluim/ . Voor een filmpje van het hele interview zie https://youtu.be/M_aTdYIb3OU .