Camping ‘de Paradijsvogel’ verovert pluim

Als Stichting ‘Op Eigen Tenen’ waren we blij verrast toen we hoorden van het bestaan van camping ‘de Paradijsvogel.’ Wat een prachtig idee om een plek te realiseren waar leden van de LHBTIQ+ gemeenschap elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen zijn!

Een staaltje inclusiviteit van heb ik jou daar! En daar is ‘Op Eigen Tenen’ natuurlijk als de kippen bij 😉

Want ook wij maken ons als stichting hard voor juist die mensen die net een tikkie anders zijn, of zelfs heel erg anders. Want de inspanningen die geleverd moeten worden als je steeds net wat harder moet lopen op je tenen, om de maatschappij bij te kunnen houden, of de pijn die je ervaart wanneer dit niet lukt, wanneer je struikelt, of misschien de moed hebt opgegeven om ooit nog aan te kunnen sluiten.

Gelukkig zijn er moeders zoals Brenda die zich hard maken voor hun kind! En al heeft ze het uit haar eigen tenen moeten halen, deze missie geeft haar vleugels!

Zoals je het zelf omschrijft Brenda, ben je voor deze zaak gaan staan, want wanneer je ergens in gelooft dan sta je ervoor! Brenda, jij gelooft in je kind en gaat voor hen staan. Daarnaast sta je ook altijd achter hen en dit betekent dat je jouw kind omgeeft. Jij omgeeft jouw kind met jouw zorg, jouw liefde, jouw aandacht en jouw erkenning zodat hen zichzelf kan zijn.

Hiermee ben je een voorbeeld voor iedereen.

Hoe zou de wereld eruit zien wanneer we elkaar allemaal zouden durven omgeven met zorg, liefde, aandacht en erkenning?

Dat mooie vergezicht breng jij een beetje dichterbij en daarom geven we jou uit de grond van ons hart deze pluim 😊

Interview en Pluimuitreiking