Bestuur Stichting Op Eigen Tenen

Op zaterdag 25 juni konden we als Stichting eindelijk weer eens een feestje vieren om de vrijwilligers te bedanken die zich steeds weer voor ons inzetten om projecten doorgang te laten vinden.

Het werd een gezellige avond met een hapje en een drankje, een muzikale noot en een prachtige poëzievoordracht van onze eigen huisdichter en redacteur Co Woudsma. Weten jullie dat in september zijn vierde poëziebundel wordt uitgegeven?

We zagen ook onze kans schoon om eindelijk een foto van het bestuur te schieten. Dus vanaf nu gezichten bij onze berichten.

Van links naar rechts: Gerard Stenveld (webmaster en algemeen bestuurslid), Rianne Jansen (voorzitter en oprichter), Karlijn Schreuder (secretaris), Corine Heijneman (penningmeester) en Mathijs van Dijk (algemeen bestuurslid).

Pluimuitreiking aan ‘Aut of the Blue’

Sinds 2017 organiseert Marc Beek, wandelgids bij ‘Aut of the Blue’ Autisme Belevingswandelingen. Hij combineert de schoonheid van de natuur en de gezamenlijke activiteit als brug tussen de ‘twee werelden’ en levert zo dus een belangrijke bijdrage aan het doel waar ook onze Stichting zich op richt: verbindende ontmoetingen tussen mensen met en zonder autisme. Tijdens het wandelen gebruikt hij beeldspraak en bij plant en dier worden verhalen verteld die eigenlijk ook over autisme gaan. Daarom hebben we op 25 april onze welverdiende voorjaarspluim aan hem uitgereikt tijdens een wandeling in het mooie Kwintelooijen. Hier kunnen jullie de pluimuitreiking bekijken en een stukje wandeling mee beleven:  Welkom – Stichting Op Eigen Tenen

Voor meer informatie over de pluimuitreiking: Pluimen – Stichting Op Eigen Tenen

En ken jij misschien mensen, projecten of organisaties die zich inzetten voor de emancipatie van mensen met autisme? Aarzel dan niet en meld hen bij ons aan voor een pluim! Dit kan op:  Hoe dit meldpunt werkt – Stichting Op Eigen Tenen

Short docu ‘Ik ben toch geen autist’ bij ’t Plekje

Net als elke derde vrijdag van de maand, hopen we jullie ook vrijdag 15 juli om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) weer te zien bij ’t Plekje. Deze keer zal de avond, waarmee we direct dit seizoen van ’t Plekje afsluiten, er wel letterlijk en figuurlijk anders uitzien. Samen met Serge Metselaar en een aantal jonge mensen tussen de 16 en 30 jaar, vertonen we de interactieve short-docu ‘Ik ben toch geen autist’, waarin zij de diversiteit van autisme willen laten zien. Ben je erbij?  Meld je dan snel aan op:

Aanmelding ’t Plekje op 15 juli 2022 – Stichting Op Eigen Tenen

Voor nu een hele zonnige zomer gewenst en hopelijk tot ziens!

Wilt u ons steunen? Dat waarderen we zeer en kan hier: Doneer – Stichting Op Eigen Tenen

Met vriendelijke groeten van het bestuur van Stichting Op Eigen Tenen