Pluimenregen voor Autisme Ambassadeurs

Enthousiast zijn we, na het uitreiken van De Dikke Duim in april, weer van start gegaan met pluimen!
Dit keer zelfs een driedubbele 😊

Op 28 juni was het zover en mochten we zowel ‘Vanuit Autisme Bekeken’, als de ‘Vereniging Autisme Ambassadeurs’, als de ‘Autisme Ambassade Politie’ een welverdiende pluim uitreiken en daarmee betrokkenen die zich enorm inzetten voor ‘autisme op de werkvloer’ in het zonnetje zetten!

Hier kun je bekijken hoe de pluimuitreiking in het werk ging:  Pluimuitreiking op 28 juni 2021 – YouTube en hier is het persbericht te lezen Pluimenregen voor Autisme Ambassadeurs – Stichting Op Eigen Tenen  

Ken jij ook mensen of organisaties die zich inzetten voor de emancipatie van mensen met autisme? Aarzel dan niet en meld hen bij ons aan voor een pluim! Dit kan op  Hoe dit meldpunt werkt – Stichting Op Eigen Tenen

Voorbereidingen heropening ’t Plekje van start

Zeer blij waren we met de versoepelingen die sinds een paar weken zijn ingezet. Natuurlijk kwam de werkgroep van ’t Plekje direct bij elkaar om te overleggen over een eventuele heropening in september. Laten we hopen dat het Coronavirus dat met een nieuwe opmars bezig is, in de kiem wordt gesmoord, zodat we in september een mooie herstart kunnen maken bij ’t Plekje! Weten jullie het nog? Die leuke ontmoetingsplek voor jongeren met én zonder autisme, georganiseerd door en met jongeren zelf?

Houd de website in de gaten vanaf augustus, want daar wordt bekend gemaakt of ’t Plekje haar deuren weer kan openen op vrijdag 17 september.

Wil je meer doen en ben je tussen de 15 en 30 jaar oud? Je bent van harte welkom om mee te denken/helpen in ons werkgroepje. Stuur een mail naar bestuur@opeigentenen.nl

Heb je liever persoonlijk contact? In levenden lijve, of online?

Mix & Match voor contact op maat

Meld je aan via het inschrijfformulier op onze website Mix en Match – Stichting Op Eigen Tenen en wij gaan ons best voor je doen!

Oproepje

Op dit moment zoeken we voor een man van 55 jaar een persoon die het leuk vindt om goede gesprekken te voeren en samen leuke dingen te doen. Interesses zijn: wandelen, muziek maken, filmen en fotograferen. Verdere interessegebieden zijn: : filosofie, esoterie, elektronica en high-end audio.

Ben of ken jij iemand die hier wel voor in is? Meld je dan gerust op bestuur@opeigentenen.nl

Want wij willen als Stichting Op Eigen Tenen alles op alles zetten zodat mensen met en zonder autisme elkaar ontmoeten!

Een mooie (zomer) vakantie gewenst en tot gauw!

Bestuur Stichting Op Eigen Tenen