3D Ambacht wint Dikke Duim 2023!

Wat was het een geweldige avond 31 maart! Samen met bijna alle vrijwilligers vierden we aan het einde van de Autismeweek ons vijfjarig bestaan met een gezellig feestje én maakten de uitslag bekend van onze ‘Dikke Duim verkiezing’.

alle vrijwilligers werden persoonlijk bedankt

3D Ambacht als winnaar uit de (stem)bus! Na een spannende verkiezingsperiode maakte voorzitter Rianne Jansen de uitslag van de ‘Dikke Duim’ verkiezing bekend. Met een overmacht aan stemmen heeft 3D Ambacht onze wisseltrofee in de wacht weten te slepen en liet de twee prachtige andere autismevriendelijke initiatieven, te weten, FLOOR Jongerencoaching en Hoe Kijkt Autisme, achter zich.

Dolf Veenvliet, hoofddocent, Frank Houben, directeur, Arthur Keijzer, docent expert 3D print meerkleurig

Frank Houben, directeur van 3D Ambacht nam onze trofee in ontvangst en bedankte het publiek hartelijk voor de stemmen. Tevens riep hij bedrijven op om zich te melden, zodat nog meer mensen met autisme hun kwaliteiten op het gebied van digitalisering aan kunnen bieden op de arbeidsmarkt, zodat mensen met autisme nog meer toekomstperspectief geboden wordt. Dit past natuurlijk naadloos bij ons doel, namelijk de emancipatie van mensen met autisme.

Netwerken onder genot van een hapje en een drankje Met alle genomineerden en vrijwilligers beleefden we een gezellige avond, onder het genot van een hapje, een drankje en het optreden van onze huisdichter Co Woudsma, die voor de gelegenheid zelfs een ‘pluimgedicht’ had vervaardigd dat binnenkort op de website te zien zal zijn. Ook oud-winnaar Matthijs Vertegaal, die met pijn in het hart de wisseltrofee moest overdragen, vertelde over zijn mooie initiatief ‘De Spelmakerij’ en wist verschillende gasten warm te krijgen voor het spelen van een spelletje.

Binnenkort zal een filmimpressie van deze geweldige avond te zien zijn op onze website en youtube. Voor nu bedanken we jullie hartelijk voor jullie stem en donaties waarmee we onze projecten kunnen blijven voortzetten de komende tijd, zodat mensen met én zonder autisme elkaar kunnen blijven ontmoeten 😊