’t Plekje gaat weer open!

Op 17 september om 20:00 uur gaan we weer van start met ’t Plekje. Lees meer over ’t Plekje en hou de agenda in de gaten voor de overige avonden die gepland staan. Vanwege de corona-maatregelen, de inmiddels bekende 1,5 meter afstand, kunnen we 15 jongeren ontvangen, dus meld je snel aan!

Voor wie ons nog niet kennen, hieronder een samenvatting:


Wat is ’t Plekje: ’t plekje als uitgaansgelegenheid is een initiatief van Stichting Op Eigen Tenen georganiseerd door en voor jongeren.

Waar is ’t Plekje: Vijftien Morgen 9, in Veenendaal, op de vierde verdieping. Parkeergelegenheid en fietsenstalling voor de deur.

Wanneer is ’t Plekje:Op de derde vrijdag van de maand om 20:00 uur. Voor de actuele data kijk op de Agenda. Wel graag Aanmelden, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Wat kan je van ons verwachten?  Een prikkelarme omgeving zonder luide muziek en felle lichten, Bord- en kaartspelen, tafeltennis en stilte kamer, Allergievriendelijk assortiment aan versnaperingen. Er zijn vertrouwenspersonen aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen of opmerkingen of voor een gezellig gesprek als je daar behoefte aan hebt. 

Hopelijk tot snel weerziens! Werkgroep ‘t Plekje!

Kaartspel bij t Plekje