‘Wij zetten ons beste teentje voor!’

Wat is ons incasseringsvermogen het laatste jaar enorm op de proef gesteld! Door alle Coronamaatregelen hebben we als Stichting veel projecten stil moeten leggen tot ons verdriet! Maar wij zouden onszelf niet zijn, als we bij de pakken gingen neerzitten. Ben je mal! Nee, wij zetten nog steeds ons beste teentje voor:

Uitslag ‘Dikke Duim’- verkiezing
We zijn erg blij dat onze ‘Dikke Duim’ verkiezing toch doorgang heeft kunnen vinden, al vond de uitreiking dan virtueel plaats. Dat gaf juist een hele eigen dynamiek en groot voordeel is dat iedereen op zijn of haar eigen tijd het filmpje kan bekijken op onze homepagina.

‘Mix en Match’
Daarnaast hebben we met een werkgroepje niet stil gezeten en met man en macht en alle kracht een nieuw project uit de grond gestampt: Mix en Match!

Zo kunnen we ontmoetingen tussen mensen met en zonder autisme blijven organiseren, ondanks de Coronamaatregelen. Hetzij één op één, hetzij online in groepsverband.

Benieuwd geworden? Check onze Mix en Match pagina.

Hier kun je je ook aanmelden of je door een contactpersoon laten aanmelden wanneer je wilt deelnemen.

Tenengalerij
Enthousiast geworden door onze inzet voor de emancipatie van mensen met autisme? Draag dan je eigen (s)teentje bij door óf een donatie te doen óf ons te helpen met hand- en spandiensten. En als je durft doneer dan ook je ‘tenen’: Tenengalerij.

Wij zijn blij met elke bijdrage!

Terwijl de hagel tegen de ramen klettert wenst het bestuur van Stichting Op Eigen Tenen jullie een veelbelovend voorjaar toe met veel ontmoetingen op welke manier dan ook.

Bestuur Stichting Op Eigen Tenen