Informatieavond ’t Plekje groot succes

Geplaatst op 20 januari 2020

Op vrijdag 17 januari opende ‘t Plekje voor het eerst haar deuren. Het doel van de avond was een breed publiek laten kennismaken met deze nieuwe en unieke ontmoetingsplek voor jongeren in Veenendaal. Met een gemengd publiek van ouders, jongeren en belangenorganisaties was de avond een groot succes.

De organisatie “Netwerk voor jou” deelde nog diezelfde avond hun positieve reactie met hun achterban.

‘Plekje-voor-emancipatie-mensen-met-autisme

Vier Veenendaalse jongeren, het zogenoemde kerngroepje, hebben zich op professionele wijze voorgesteld. Vanuit het publiek kwamen diverse vragen die ze helder en duidelijk beantwoordden.

In korte tijd hebben deze jongen mensen ongelooflijk veel gepresteerd. Ze hebben contact gelegd met diverse organisaties om een locatie te realiseren en ’t Plekje onder de aandacht te brengen. Daarnaast hebben ze een eigen website, Facebook en Instagram account. Hun concept is goed doordacht en afgestemd met andere partijen in de regio.

Let de komende weken goed op, want de eerste posters en flyers voor de ontmoetingsavond op 14 februari zijn reeds verspreid!