Veense jeugd ontdekt ‘t Plekje!

Vrijdag 17 januari is het dan zover: ’t Plekje in Veenendaal opent zijn deuren voor een nieuwe ontmoetingsplaats voor élke jongere.

In het pand van de organisatie Welkom aan de Vijftien Morgen 9, in Veenendaal, op de derde verdieping, hebben de jongeren hun prachtige plekje gevonden. Welkom integreert wonen, werken, leren en zorg in één concept. Daarom draagt zij ’t Plekje een warm hart toe.

In dit prikkelarme, knusse uitgaansplekje voor én door jongeren die streven naar gezelligheid, veiligheid en acceptatie, is iédereen is welkom.

Op vrijdag 17 januari, van 19.15 tot 21.00 uur, zijn alle belangstellenden – jongeren, ouders, begeleiders of wie dan ook – welkom op een informatie-avond over dit bijzondere plekje. Er zal ruimte zijn voor alle vragen.

Vanaf februari staat ’t Plekje open voor alle jongeren.

Nieuwgierig? Nadere informatie staat op de site https://www.opeigentenen.nl/tplekje/. Ons mailadres: tplekje@opeigentenen.nl.

Meer informatie over de organisaties die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt is te vinden op https://www.opeigentenen.nl/ en https://wijhetenwelkom.nl/.