Rijschool van Herpt ontvangt vijftiende Pluim

‘Met een glimlach in én uit de auto’ is het motto van Rijschool van Herpt. En dat geldt voor leerlingen met en zonder autisme. Want, anders dan wat menigeen ons wil laten geloven: deze rijschool weet dat er geen aanwijzingen zijn dat mensen met autisme een minder goede rijvaardigheid zouden hebben dan mensen zonder.

Het bedrijf wordt gerund door Joop en Fennie van Herpt, beiden toegewijd rijinstructeur, erkend door Spectrum Nederland.

Meteen vanaf de intake krijgen de leerlingen die in aanmerking komen voor medische keuring een begeleiding aangepast aan hun individuele behoeften. Dankzij uitgebreide ervaring en grote professionaliteit blijven de kosten beperkt, en worden de rijlessen gekenmerkt door geduld en eerlijkheid, een vertrouwensband op maat, duidelijk taalgebruik en positieve feedback.

Wat Op Eigen Tenen betreft meer dan voldoende om Rijschool van Herpt op 29 november welverdiend te bepluimen!

Voor meer informatie over Rijschool van Herpt: https://www.rijschoolvanherpt.nl.