Uitreiking veertiende pluim

Met als doel ‘Samen werken aan een inclusieve samenleving waar iedereen mee kan én mag doen’, en als motto ‘Met elkaar zijn we de WIJste’ zal het geen verbazing wekken dat WIJzer met Autisme een pluim heeft gekregen. 30 augustus ontving dit fantastische initiatief onze 14e!

WIJzer met autisme is hét digitale adres om op een positieve manier verhalen over het leven met autisme met elkaar te delen. Behalve ervaringen vind je er organisaties, activiteiten, boekentips en hulpmiddelen. En je kunt bloggen, je laten registreren of voorlichting geven als ambassadeur.

De oprichters van WIJzer met autisme, Esther Smeets, Iwan Haex en Marjolijn Daverveld, zijn specialisten in communicatie én gedreven door de wens dat iedereen mag meedoen in de samenleving.

WIJzer met autisme is onderdeel van WIJzer met beperking, het breedste zorggerelateerde portal van Nederland waar je op een eenvoudige manier lotgenoten, persoonlijke verhalen, praktische informatie en de beste leveranciers kunt vinden. Het platform verzamelt zelf actief informatie en geeft deze overzichtelijk weer.

Meer informatie:
samen.wijzermetjebeperking.nl/groups/wijzer-met-autisme
samen.wijzermetjebeperking.nl