Josephine is een 26-jarige vrouw met autisme. Begin vorig jaar liep haar driejarige behandeling te einde, maar ze wist dat nog ondersteuning nodig had. Zo kwam ze terecht bij de kleinschalige, specialistische zorgorganisatie Leermakers Zorggroep, waar de vakkundige en warmhartige Annelies haar ambulant begeleider werd.

In no time werden op verschillende gebieden grote stappen gezet, met als inzet het hervinden van de eigen kracht en kwaliteiten, en met veel aandacht voor de thuissituatie. Inmiddels heeft Josephine meer stabiliteit op werkgebied gecreëerd, meer bewustzijn en inzicht verworven in zichzelf en haar gedragspatronen én heeft zij aanzienlijk minder medicatie nodig om goed te blijven functioneren. Een jaar geleden had Josephine, zelf ook werkzaam als zorgprofessional, niet durven hopen dat ze zou staan waar ze nu staat.

De levensbrede en persoonlijke aanpak van de Leermakers Zorggroep heeft voor een groot deel bijgedragen aan dit succes. Daarom een welverdiende pluim voor deze fantastische zorgorganisatie!

Voor meer informatie over Leermakers Zorggroep: https://leermakerszorggroep.nl/.