Een plek voor jongeren en jongvolwassenen waar iedereen welkom is, met en zonder autisme. Dit idee van Op Eigen Tenen blijkt veel draagvlak te hebben.

Verschillende Veense organisaties zijn aangeschreven (o.a.CJG Veenendaal, YourCube (netwerk voor jou) en Veens-Welzijn) en een groep gedreven en enthousiaste jongeren, met en zonder ‘etiketje’, is aan het werk gegaan. Het beestje heeft inmiddels een naam – ’t Plekje – een logo en een huisstijl. Aan een site wordt gewerkt, evenals aan marketing, communicatie en fondswerving.

Wat nog ontbreekt is een definitieve plek voor ‘t Plekje… Er is wel een optie, maar als iemand geschikte ruimte in het centrum van Veenendaal weet, schroom niet: bestuur@opeigentenen.nl.

Stichting Op Eigen Tenen heeft de jongeren die werken aan dit project een Pluim overhandigd. ‘t Plekje wordt echt hun plekje, waar anders zijn gewoon mag. Een plekje waar je hoe dan ook jezelf kunt zijn.