Effectyf verzorgt re-integratie en coachingstrajecten op maat. Ongeveer een kwart van de cliënten heeft een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Zij hebben veel baat hebben bij deze ‘Effectyve’ benadering.

Zo ook Henk S. en Nicole Pluim. Nicole komt met een fikse burn-out terecht bij coach Nynke Ridderhof, die ook Henk begeleidt. Hij belandde bij Effectyf na zijn diagnose ASS en net als Nicole met een aanzienlijke burn-out. Beiden zijn vol lof over de verrichtingen van Nynke, die hen beter begrijpt dan zij zichzelf begrijpen, nieuwe perspectieven op werk biedt, ruimte schept voor nieuwe mogelijkheden en creativiteit, en hen leert beter om te gaan met hun grenzen.

Daarom hebben Nicole en Henk zowel Nynke als Jantina de Vries, manager bij Effectyf, voorgedragen voor een pluim. En ‘Op Eigen Tenen’ heeft die op maandag 28 januari, met veel plezier, uitgereikt voor het mooie werk van Effectyf, dat de emancipatie van mensen met autisme bevordert.

Voor meer informatie over Effectyf, zie: https://www.effectyf.nl/