Je zal het maar te horen krijgen: Je hebt autisme!

Hoe mooi is het dan wanneer de persoon die je onderzoekt niet alleen oog heeft voor je beperkingen, maar ook en juist voor wie je bent als mens en voor je kwaliteiten!

Om die reden heeft het Autisme Expertisecentrum in Eemnes, onder leiding van Annelies Spek de ‘Vragenlijst naar eigenschappen en kwaliteiten’ ontwikkeld. Deze vragenlijst is een hulpmiddel bij het inschatten van de kwaliteiten van mensen met autisme.

Deze benadering sluit nauw aan bij de doelstellingen van ‘Op Eigen Tenen’en we kunnen ons geen betere diagnose voorstellen dan een die je praktisch op weg helpt met een goed beeld over wat je moeilijk vindt en vooral wat je allemaal wel kunt.

Voor dit positieve initiatief heeft ‘Op Eigen Tenen’ op woensdag 27 juni een welverdiende pluim uitgereikt aan Annelies met haar team.

Ken jij een organisatie die ook een Pluim verdient? Meld dit dan op ons meldpunt